Voor de Openbare Montessorischool ZieZo (ombs ZieZo) in Roosendaal zoeken wij een Onderwijsassistent (0,6 fte).

Ons verhaal
Stichting OBO West-Brabant vormt het bestuur van alle zestien openbare basisscholen en kindcentra in de gemeenten Drimmelen, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal en Rucphen.
De grondhouding van ons personeel is: ‘Ik draag bij aan het geheel, maak mijn eigen keuzes en ben nieuwsgierig’.

Als enige Montessorischool in Roosendaal en omgeving heeft ombs ZieZo een regionale functie. Ombs ZieZo is een toegankelijke school waar alle kinderen welkom zijn. Iedereen mag zijn wie hij of zij is. Ongeveer 290 leerlingen zijn verdeeld over12 groepen. Als Montessorischool ZieZo hebben wij een gemeenschappelijke visie, namelijk het kind te ondersteunen op weg naar zelfstandigheid. Daarbij stellen wij het ontwikkelingsproces van het individuele kind centraal. Er wordt gewerkt naar de visie van Maria Montessori.

Wat mag je van Ombs ZieZo en stichting OBO verwachten?
Je komt terecht in een enthousiast team met professionals die er alles aan doen om met elkaar goed kwalitatief Montessori-onderwijs neer te zetten. Het ZieZo team is veerkrachtig, flexibel en staat voor elkaar klaar. In je rol als onderwijsassistent ben je een spin in het web voor verschillende groepen verdeeld over de kleuter-, onder-, midden- en bovenbouw.

Naast een ontzettend leuk team en uitdagende baan voor 3 dagen per week bieden wij jou :
– Een inschaling Conform CAO PO
– Een tijdelijke arbeidsovereenkomst tot aan het einde van dit schooljaar 2020/2021, met uitzicht op een verlenging voor 1 dag per week in het volgende schooljaar

Wat verwachten wij van jou?
Als onderwijsassistent op ombs ZieZo heb je met een proactieve en enthousiaste houding. Je bent leergierig en kunt snel schakelen tussen de verschillende bouwen.

Verder verwachten wij dat jij :
• In het bezit bent van een afgeronde MBO niveau 4 opleiding (of deze op korte termijn afrond)
• Ervaring hebt in en affiniteit hebt met het openbaar basisonderwijs

Nadere informatie en solliciteren
Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk!
Voor informatie of vragen kun je bellen met Dion van Zitteren (directeur ombs ZieZo) via 0165-541150.

Je brief en CV ontvangen wij graag via de mail. Richt je mail aan Dion van Zitteren, via directie@ombsziezo.nl. Graag voor 6 november 2020.

Na de sluitingsdatum zal de selectiecommissie een eerste selectie maken. Daarna vinden de selectiegesprekken plaats met de selectiecommissie in de week van 9 november. Datum, tijd en locatie nader te bepalen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!